Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kevin Durant: “To s**nje u Oklahomi je sve bila jedna velika laž”

Kevin Durant možda više ne želi imati ikakve veze s Oklahoma City Thunderom, ali generalni menadžer OKC-a, Sam Presti i dalje jako cijeni bivšu zvijezdu franšize.

Ako ikad išta bude trebao od mene ili od nekoga ovdje, neka mi se obrati, rekao je Presti u četvrtak Royce Youngu s ESPN-a. Također mislim da ako radite s ljudima osam godina kao što smo radili on i ja – imao je 19 godina kada je ušao u NBA, a ja sam imao 29 godina. Obojica smo prošli puno promjena zajedno, a ja nemam ništa osim pozitivnog reći o njemu i vremenu koje je proveo s nama.

Presti se osvrnuo na primjedbe koje je Durant izrekao ranije u rujnu, tijekom intervjua za Wall Street Journal. 30-godišnji igrač Brooklyn Netsa napao je glavne ljude NBA franšize iz Oklahome, uključujući Prestija, dok je govorio o agresivnom i neprijateljskom prijemu koji je doživio od navijača tijekom prvog gostovanja u Oklahoma Cityju 2017. godine nakon što je potpisao za Golden State Warriorse kao slobodan agent.

Nikada se zbog toga više neću vezati za taj grad, rekao je Durant. Htio sam se vratiti u taj grad i biti dio zajednice i organizacije, ali tamo više ne vjerujem nikome. To sranje je očito bilo lažno, sve što su radili. Organizacija, GM, s nikim od tih ljudi nisam razgovarao na uljuđen način otkako sam otišao.

Iako je Durant napustio Oklahoma City prije samo tri godine, franšiza je gotovo u potpunosti promijenjena u odnosu na to razdoblje; nakon što je u srpnju tim napustio Russell Westbrook, Steven Adams i Andre Roberson jedini su preostali igrači koji su dijelili svlačionicu s Durantom.

Ipak, Presti obećava da će i dalje podržavati bivšu zvijezdu svoje franšize.

Uvijek bih bio tamo ako bi on išta zatražio od mene.

Latest Posts

NE PROPUSTITE