Wednesday, December 7, 2022

ZADNJE OBJAVE

Kevin Durant udaljen nekoliko tjedana od povratka

Golden State Warriorsi su već neko vrijeme primorani igrati bez svoje velike zvijezde Kevina Duranta, koji je zbog ozljede koljena udaljen s parketa. No, trener Warriorsa, Steve Kerr je izjavio kako je Durant „par tjedana udaljen od povratka“. Iako to nije službena izjava, koju možemo očekivati sljedeći tjedan, ona dolazi od jako pouzdane osobe. Ako je to istina, to znači da bi se Durant trebao vratiti prije početka doigravanja.

- Advertisement -

O reintegraciji Duranta će biti odlučeno zajedno s trenerskim osobljem“, rekao je Kerr u jučerašnjoj izjavi. “ Mislim da će to biti polagan proces i da će na početku dobiti malo minuta kako bi uhvatio ritam i povratio kondiciju, ali će se to odraziti na rotaciju, tako da nisam siguran. Kad dođemo do toga, onda ćemo vidjeti.

Ako se Durant vrati za točno dva tjedna, onda bi mogao odigrati posljednje utakmice regularne sezone protiv New Orleans Pelicansa, Utah Jazza i Los Angeles Lakersa. Naravno, Warriorsi bi voljeli ovakav ishod jer bi se onda Durant mogao polako vraćati dok još sezona traje te ući u doigravanje koliko-toliko spreman.

Latest Posts

NE PROPUSTITE