Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kevin Durant upitan za drugu utakmicu, Nurkić i dalje odsutan

Nakon što se vratio od ozljede, zvijezda Golden State Warriorsa Kevin Durant, zbog ozljede je upitan za drugu utakmicu prve runde doigravanja protiv Portland Trail Blazersa, dok je bosanski teškaš Jusuf Nurkić i dalje odsutan nakon što je prije tri tjedna slomio nogu.

Dok Durantova ozljeda u ovoj seriji franšizi iz Oaklanda i ne znači mnogo jer će oregonsku momčad proći i bez njega, povratak Bosnian Beasta Portland bi ubacio u novu brzinu jer je upravo njegova prisutnost i odvukla Blazerse u doigravanje.

Warriorsima su uz Durantulu upitni i Shaun Livingston te Matt Barnes, pa će u slučaju izostanka navedenih najveći porast minuta i odgovornosti biti zabilježen kod Andrea Iguodale.

Bez Nurkića trener Blazersa Terry Stotts će i dalje na centre Golden Statea Zazu Pachuliju i JaValea McGeeja bacati Noaha Vonleha te Meyersa Leonarda nadajući se kako će njegov dinamični bekovski duo nadoknaditi sve nedostatke u reketu.

Podsjetimo se, Warriorsi su pobijedili prvi susret 121-109 nakon što su Damian Lillard i C.J. McCollum tri četvrtine susret držali u egalu. Durant je susret završio s 32 poena, dok su Lillard i McCollum zajedno dali čak 75 koševa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE