Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kevin Durant usporedio Irvinga i Iversona

Jedan od najzabavnijih načina kojima pokazujemo kakav utjecaj ima igrač na ligu je to da usporedimo tog igrača s nekim igračem iz prošlosti, iz neke druge ere.

Kevin Durant nedavno je bio na „The Bill Simmons Podcastu“ i spomenuo je svog protivnika iz nedavno završenog finala Kyrie Irvinga. Simmons je spomenuo moguću usporedbu Allena Iversona i Irvinga, ali Durant je rekao, kako prema njegovom mišljenju, Irving je bolji nego što je to Allen Iverson bio.

Kyrie je bolje nego što je Iverson, za mene“, rekao je Durant. „Uspoređujući vještine s loptom, bolji je. Mislim da Kyrie ima malo više vještine s loptom. Oprostite.“

Durant je oprezno izjavio kako ovo nije znak nepoštovanja prema Iversonu. Opisao je i nevjerojatnu sposobnost završavanja Irvinga.

Govorio sam nekim svojim prijateljima nakon druge utakmice, Kyrie vas usreći kada ga gledate kako igra. Samo se smiješite zbog njegovog načine igre. Za nekoga tko je tako sposoban, znate da je neumorno radio, sve te stvari koje on radi, to je nova razina. Možete pokušati naučiti to svoju djecu, ali oni nikada neće to moći“, rekao je Kevin Durant.

Što se tiče načina igre, ova dvojica su malo drugačija. Irving je manja atleta i više koristi oklijevanje i tjera protivnika u pogrešni smjer. Iverson se više oslanjao na svoju atletičnost pogotovo za svoju visinu i koristio je više svoju brzinu. Irving ima nevjerojatna polaganja, Iverson je nekad prekucavao veće igrače. Irving je profinjeniji šuter za tri, dok trica nije imala toliko utjecaja u eri Iversona, vjerojatno bi i Iverson razvio takvu sposobnost.

Latest Posts

NE PROPUSTITE