Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kevin Garnett kritizirao LeBrona Jamesa

Ovosezonski branioci naslova prvaka NBA lige, Cleveland Cavaliersi u posljednje vrijeme se nalaze u nezavidnoj situaciji. Izgubili su šest od posljednjih devet susreta što je itekako zasmetalo prvom čovjeku Cavsa, LeBronu Jamesu.

LeBron se požalio novinarima kako je momčad slabija u odnosu na šampionsku godinu, te da im je prijeko potreban još jedan kvalitetan playmaker ako žele biti kandidati za naslov prvaka i treću godinu zaredom. Na izjave LeBrona osvrnuo se NBA šampion i Hall of Famer Kevin Garnett koji nije ljubitelj Jamesovih izjava:

„Izjave su me doista iznenadile. Zato što kada si šampion uzimaš sve što ti se pruža te godine, a to govorim iz iskustva. Tijekom sezone bude uspona i padova što bi trebalo izvući ono najbolje iz igrača, to je prva stvar. No, drugo stvar je činjenica da ništa nije savršeno tijekom sezone što bi trebalo zbližiti suigrače i čitavu organizaciju kako bi postali jači nakon toga.“

Vrijedi spomenuti da je Garnett bio član one prve velike trojke koja se okupila u jednoj momčadi i osvojila naslov prvaka 2008. godine. Kevin se dotakao šampionskog iskustva:

„Kada smo se zadesili u sličnoj situaciji, kao prvaci, svoje probleme  smo rješavali u svlačionici, daleko od očiju javnosti. Držali smo se skupa i u teškim periodima, jer smo znali da nas to jedino može izvući na pobjednički kolosijek. Nitko nije odustajao tijekom loših nizova, nego smo se trudili da što prije kao ekipa to premašimo.“

Garnett je danas član NBA TNT ekipe koja ima svoju emisiju, dok su LeBron i Cavsi uspjeli pobijedili Brooklyn Netse u sinoćnjem susretu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE