Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kevin Garnett odgovorio na glasine o razmjeni

Boston Celticsi su momčad velike tradicije i uvijek se od njih očekuje da budu u borbi za naslov prvaka. Takvo što je normalno za momčad koja je osvojila čak 17 NBA naslova, ali je ponekad to težak zadatak. Ozljeda Rajona Ronda je još više otežala situaciju u ionako lagano ostarjelim Celticsima, a isto vrijedi i za Jareda Sullingera, koji je također privremeno okončao sezonu.

Tako je Kevin Garnett postao meta brojnih glasina da bi ga Celticsi mogli razmijeniti, a da su Clippersi već poslali ponudu za njega (što je kasnije opovrgnuto). Garnett je odlučio i sam prokomentirati te glasine:

“Danny Ainge (GM Celticsa) mi je jasno rekao da će učiniti ono što je najbolje za ovu organizaciju”, rekao je Garnett, koji je ove sezone na prosjeku od 14,8 koševa i 7,3 skokova po utakmici. “Krvarim zeleno. Umirem zelen, to je tako. Ali ovo je biznis. Razmjene igrača su dio ove lige.”

Jasno je koliko Garnett voli Boston, ali jasno je i da će momčad morati ući u rebuilding proces, a to znači i odlazak nekih ikona ove momčadi. No, iskusni Garnett zna kako ova liga funkcionira, pa je na pitanje koje je njegovo mišljenje o razgovorima o tradeu jednostavno odgovorio:

“Svake godine ćete čuti određene stvari. Da sam na vašem mjestu, ne bih previše vjerovao tome što se piše.”

Očito je da samo možemo čekati hoće li se dogoditi kakva promjena u Bostonu, sve je moguće i jednom će se Celticsi morati oprostiti od svojih velikana, samo je pitanje hoće li to biti ove sezone ili neke od sljedećih.

Latest Posts

NE PROPUSTITE