Sunday, December 10, 2023

ZADNJE OBJAVE

Kevin Garnett postaje rekorder?

Jedan od najvećih igrača modernog košarkaškog doba i apsolutna legenda Minnesota Timberwolvesa Kevin Garnett, navodno će nastaviti karijeru i ući u svoju 22 sezonu u ligi, čime će postati rekorder po broju odigranih sezona. Rekord za sada drže Garnett, Kevin Willis i Moses Malone s 21 sezonom u nogama dok bi se Garnett mogao odvojiti i preuzeti listu s nevjerojatne 22 sezone.

Legenda lige i prvak iz 2008. godine s Bostonom draftiran je upravo od Minnesote davne 1995. godine kao 5. izbor i jedan je od rijetkih aktivnih igrača koji su draftirani davnih devedesetih.

Prema navodima, Garnett se lomio oko odluke dali prestati igrati ili odraditi zadnju godinu ugovora. Ipak, čini se da je presudila velika želja i navodna Garnettova uvjerenost da ova ekipa Minnesote može uhvatiti playoff.

Iako njegova uloga na terenu neće biti presudna, biti će zanimljivo gledati Garnetta kao jednog od zadnjih predstavnika stare škole. Čovjek koji se nalazi u Top 20 svih vremena u 4 od 5 glavnih statističkih kategorija – koševi, skokovi, ukradene lopte i blokade, čini se da se odbio pridružiti Timu Duncanu i Kobe Bryantu kao predvodnicima klase 2021. godine u kući slavnih te bi ipak mogao predvoditi klasu 2022.

Latest Posts

NE PROPUSTITE