Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kevin Garnett propušta do dva tjedna zbog ozljede gležnja

Danny Ainge objavio je kako Kevin Garnett boluje od upale lijevog gležnja i mogao bi propustiti sljedeća dva tjedna. Ainge vjeruje da je Garnett pretrpio ozljedu tijekom susreta s Hornetsima, te je nakon tog susreta igrao 29 minuta u porazu protiv Mavericksa i propustio okršaj s Grizzliesima prije nego li je obavio pregled.

Oglasio se i trener Doc Rivers rekavši kako će Garnett propustiti određeno vrijeme, ali kako se navijači Bostona ne moraju brinuti i da nije riječ o još jednoj ozljedi koja bi značila kraj sezone. Izjasnio se kako će prihvatiti i nekoliko utakmica viška ne bi li se na teren vratio pravi Kevin, kakvog Celticsi trebaju.

U međuvremenu Boston se nalazi na sedmom mjestu Istočne konferencije s dvije pobjede ispred Bucksa. Svakako žele izbjeći osmu poziciju i okršaj s Miamijem, kao uostalom i sve ostale ekipe. Ako Garnett bude van terena dva tjedna propustit će osam utakmica Bostona, a u početnoj petorci zamijenit će ga Jeff Green.

U tekućoj sezoni Garnett bilježi 14,9 poena, 7,8 skokova i 2,3 asistencije po susretu, ključ je Bostonove obrane, igrač bez kojeg je igru Celticsa nemoguće zamisliti i koji se izjasnio kako do mirovine želi nositi “zeleno”.

Latest Posts

NE PROPUSTITE