Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kevin Garnett razmišlja o povlaèenju

Danny Ainge, generalni menaðer Boston Celticsa, otkrio je kako Garnett ozbiljno razmišlja o povlaèenju iz aktivnog igranja u NBA ligi.

Poèetkom tjedna Ainge je otkrio novinarima u SAD-u kako je razgovarao s Garnettom te da mu je ovaj rekao kako treba više vremena za donošenje odluke oko nastavka svoje karijere. Ainge je najavio novi razgovor s Garnettom  sljedeæi tjedan te kako sumnja da æe Garnett svoju odluku donijeti brzo jer æe odluku o svom ostanku ili odlasku donijeti  tek kada vidi planove Celticsa za sljedeæu sezonu.

Ainge je takoðer rekao: “Znam da se Garnett želi vratiti. Znam da voli Boston i igranje za trenera Riversa. Kevin obožava sve vezano za ovaj grad i momèad. Mislim da æe njegova odluka biti da li želi više igrati ili ne.“

Tijekom razgovora Ainge je otkrio kako mu je Garnett rekao kako ne želi postati sporedni igraè u momèadi i biti pobjeðen od mlaðih, bržih i atletski jaèih igraèa. Takoðer je rekao da ljudi u velikoj mjeri ne razumiju kroz što prolazi igraè kao Garnett sa 36 godina na leðima. Kako mu je teško pripremiti se za bilo koju utakmicu te provesti 3 sata prije utakmice na tretmanima i masažama.

Garnett je slobodan igraè ovog ljeta i odluku o nastavku sezone donijet æe on sam. Veæ od prije poznato je kako su za usluge Garnetta zainteresirani Brooklyn Netsi koji bi ga rado vidjeli u momèadi sljedeæe sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE