Wednesday, July 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kevin Garnett trenira sve intenzivnije

Krilni košarkaš Boston Celticsa Kevin Garnett (33) propustio je samu završnicu prošle sezone u NBA ligi radi ozljede desnog koljena, a u upravi kluba nadaju se da æe biti potpuno zdrav za poèetak predstojeæe.

Garnett je prije nekih desetak dana zapoèeo s individualnim treninzima koji ukljuèuju trèanje, rad s loptom i šutiranje, ali još uvijek nije spreman za intenzivne napore i trening utakmice.

“Kevin trenira svaki dan, ali i dalje nije u stanju odigrati utakmicu. Meðutim, izgleda jako dobro, dobro trenira i nadamo se da æe biti spreman za poèetak trening kampa koji kreæe krajem mjeseca” rekao je glavni direktor Celticxa Danny Ainge za Boston Globe.

Garnett je prošle sezone odigrao samo 57 utakmica zbog èega su Celticsi ovo ljeto svoju centarsku liniju osnažili još jednim veteranom, 35-godišnjim Rasheedom Wallaceom koji je stigao iz Detroit Pistonsa.

Izostanak Garnetta iz prošlosezonskog doigravanja jedan je od glavnih razloga zašto su Celticsi poraženi veæ u drugom krugu na Istoku od Orlando Magica (3-4).

Latest Posts

NE PROPUSTITE