Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kevin Garnett: “Volio bih kupiti NBA klub, no bez Taylorove pomoći”

Kevin Garnett neće ubrzo promijeniti svoje mišljenje o vlasniku Minnesota Timberwolvesa Glenu Tayloru.

Garnett je u prošlosti već pokazao interes za vlasničkim udjelom u klubu, međutim ideja da bude suvlasnik s Taylorom ne dolazi u obzir.

“Ne želim biti partner s Glenom [Taylor]”, rekao je Garnett novinaru Shlomou Sprungu. “Volio bih biti dio grupe koja će otkupiti njegov dio, da on ode, te da klub uđe u novu eru, da krene naprijed.”

Taylor je kupio franšizu 1994., a Garnetta je draftirao sljedeće godine. Garnett je za Timberwolvese igrao prvih 12 sezona, prije nego što je 2006. godine razmijenjen u Boston. Završio je karijeru u Minnesoti, potpisavši za njih kako bi bio mentor mlađim igračima.

Budući da je igrao svoju zadnju utakmicu u dresu Timberwolvesa, Garnett nije oklijevao kritizirati Taylora. prošlog travnja je izjavio za USA Today da je njegova ceremonija umirovljenja pokazala pravo lice Glena Taylora, jer misli da vlasnik Timberwolvesa nije dovoljno cijenio sve što je Garnett učinio za franšizu.

Garnett je u Minnesoti igrao ukupno 14 sezona, pri čemu je 10 puta nastupio na All-Staru, a ponajviše njegovom zaslugom igrali su doigravanje u svim sezonama od 1997.-2004. godine. Spomenimo još da momčad iz Minnesote od tada nije nastupila u doigravanju, no s trenutnim rosterom su zasigurno kandidati za playoff.

Latest Posts

NE PROPUSTITE