Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kevin Love: Dolazak u Cleveland nije bio lagan za mene

Kevin Love je uvijek zanimljiva priča. Kevin je svjestan ako Cleveland izgubi finalnu seriju, ponovo će se pojaviti glasine o mogućem odlasku iz Cavsa.

To je standardna priča i ljudi će je uvijek vrtjeti, to će tako uvijek biti“, izjavio je Love.

Ali, ako pitate bilo koga u ekipi, uključujući i mene, mi smo stvarno odlična grupa, jako bliska grupa, najbliskija u kojoj sam ikada bio.“

Da se razumijemo, ovdje sam bio pitan razne stvari, da budem druga opcija, da budem treća opcija – najčešće treća opcija, ovo nije bila najlakša tranzicija za mene ali volim biti dio ove grupe. Zato ne razumije ljude koji govore kako se nisam uklopio.

Cleveland je dobio treću utakmicu finala bez Lovea koji je zaradio potres mozga tijekom druge utakmice. Na pitanje zašto ga mediji uzmu na zub nakon lošije partije, Love je i sam priznao da je odigrao nekoliko lošijih utakmice ove sezone.

Što misliš zašto? I vi ste dio toga, ne kažem da ste direktno to vi ali sjedite s ljudima koji to rade. Teško mi je na to odgovoriti. Odigrao sam nekoliko slabijih utakmica u prošloj seriji protiv Toronta, teških utakmica i moram se vratiti kako god znam i pomoći ekipi. Ipak, što god napravim to nije dovoljno.“

Kevin Love je došao u Cleveland pred početak sezone 2014-15 i potpisao je petogodišnji ugovor. Realna nemogućnost ponavljanja statistike i utakmica koje je imao  Minnesoti doveli su ga do toga da bude česta tema glasina o razmjenama. Interesa ne nedostaje i finalna serija će odrediti put i daljnji tok njegove karijere.

Latest Posts

NE PROPUSTITE