Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kevin Love izvan parketa dva tjedna, J.R. Smitha očekuje kazna

Cleveland Cavaliersi sinoć su protiv Bostona izborili prolazak u drugu rundu NBA doigravanja, pobijedivši domaćine u njihovoj dvorani 101:93. Ali bila je to Pirova pobjeda Cavsa koji su sinoć na duži vremenski period ostali bez Kevina Lovea zbog nezgode u ovoj situaciji.

Kao što je vidljivo Love je stradao u okršaju s Kellyjem Olynykom nakon čega se odmah uhvatio za rame i u pratnji liječnika napustio parket i otišao put svlačionice. Više se nije vraćao na parket, a prve prognoze govore da je krilni centar Clevelanda iščašio lijevo rame i da ga na parketima neće biti barem dva tjedna što je ozbiljan udarac za šampionske aspiracije Cavaliersa koje u drugoj rundi vjerojatno očekuju na centarskim pozicijama vrlo moćni Chicago Bullsi.

Uznemireni Love na kraju utakmice je javno optužio Olynyka da ga je namjerno ozlijedio te zahtijevao istragu od lige u ovom incidentu, a nezadovoljan je bio i trener Cavsa David Blatt.

Postoji mogućnost da će Cavsi ostati i bez J.R. Smitha koji je također sinoć u utakmici visokih tenzija u Bostonu prijevremeno napustio parket, ali ne zbog ozljede već zbog udaranja Jaea Crowdera koji je zbog toga ozbiljnije ozlijeđen. Smith je automatski isključen zbog ovog poteza.

Poznavajući rukovodstvo i čelne ljude NBA lige koji su alergični na fizičke sukobe Smith bi također mogao dobiti visoku kaznu koja bi uključivala suspenziju odnosno zabranu igranja utakmica kao i plaćanje novčane kazne.

Latest Posts

NE PROPUSTITE