Tuesday, September 27, 2022

ZADNJE OBJAVE

Kevin Love mora na operaciju, propušta ostatak playoffa

Premda su prve prognoze bile optimistične i najavljivale da bi se Kevin Love nakon ozljede lijevog ramena mogao vratiti nakon dva do četiri tjedna na parkete stvari su ipak puno gore za Lovea i Cleveland Cavalierse.

- Advertisement -

Zbog iščašenog lijevog ramena krilni centar Cavsa propustit će cijelo doigravanje zbog operacije ramena kojoj se mora podvrgnuti, a prve prognoze kažu da će oporavak trajati četiri do šest mjeseci. Navodno bi Love trebao biti spreman za početak nove sezone i trening kamp nakon ljeta.

Podsjećamo, Love je ozljedu zadobio nakon povlačenja s igračem Bostona Kellyjem Olynykom tijekom posljednje utakmice prve runde doigravanja između Clevelanda i Bostona. Olynyk je u čvrsti stisak uhvatio Loveovu ruku i tako mu iščašio lijevo rame što možete vidjeti dolje. Kasnije ga je Love optužio da je ovo namjerno napravio ali je Olynyk sve demantirao.

- Advertisement -

Ozbiljan je ovo udarac za franšizu iz Ohioa koja je pretendirala na titulu, a sad će to biti malo teže izvesti bez Lovea na parketu i biti će zanimljivo vidjeti kako Cavsi namjeravaju nadomjestiti odličnog krilnog centra.

Latest Posts

NE PROPUSTITE