Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kevin Love napustio parket zbog trovanja hranom

Pune ruke posla za medicinsku ekipu prošlogodišnjih osvajača NBA naslova.

Cleveland Cavaliersi ovih dana muku muče s ozljedama. Iskusni centar Chris Andersen je sredinom prošlog mjeseca završio sezonu (a možda i karijeru s obzirom na to da mu je 38 godina) zbog teške ozljede ligamenata koljena, dok bi se J.R. Smith trebao vratiti tek krajem ožujka zbog operacije slomljenog palca.

Ovih dana Cavsima dodatne glavobolje zadaju i ozljede Kyrieja Irvinga te Mikea Dunleavyja koji imaju problema s tetivom, odnosno gležnjem, a posljednji u nizu koji je ovih dana više kod liječnika nego na parketu je Kevin Love.

Trener momčadi Tyronn Lue je u ponedjeljak nakon pobjede 90-86 nad New Orleans Pelicansima izjavio kako je dobar dio momčadi zaražen gripom, dok se Love otrovao hranom. 28-godišnji krilni centar se navodno otrovao ribom koju je pojeo u avionu za vrijeme povratka iz Charlotte u subotu.

Love se osjećao jako loše za vrijeme susreta protiv Pelicansa pa je napustio parket sredinom posljednje četvrtine. Dotad je uspio skupiti 12 poena (šut 5/19) i 11 skokova za 24 minute.

Kondicijski trener Steve Spiro rekao mi je kako Love ne prestaje povraćati te da je u samo dva dana izgubio skoro pet kilograma“, izjavio je trener Clevelanda.

Uz sve gore navedene, zdravstvenih problema imali su i Channing Frye te LeBron James.

I sam James se nakon pobjede oglasio o cijeloj situaciji: „Ne smijemo koristiti nikakva opravdanja bez obzira na situaciju u momčadi. Koliko god situacija bila ružna, moramo pronaći način kako doći do pobjede, što smo večeras i uspjeli.“

Latest Posts

NE PROPUSTITE