Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kevin Love neće nastupati za SAD

Kevin Love neće nastupati za košarkašku momčad SAD-a na nadolazećem Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj, priopćili su iz američke reprezentacije samo nekoliko dana nakon otvaranja trening kampa. Razlog je njegov NBA status, kako vjerojatno karijeru neće nastaviti u Timberwolvesima.

Tako je ispalo još jedno veliko ime iz ekipe. Svakako se treba prisjetiti njegove sjajne predstave na Olimpijskim igrama u Londonu, kada je sve oduševio. Prije nekoliko dana je objavljeno da neće igrati ni Blake Griffin. Tako će SAD u trening kamp koji se otvara u nedjelju doći sa samo nekoliko zvučnih imena poput DeMarcusa Cousinsa, Anthonya Davisa, Andrea Drummonda i Kennetha Farieda.

Kevin Love je prošlu sezonu bio sjajan s prosjekom od 26,1 poen, 12,5 skokova i 4,4 asistencije po utakmici, te nije ni čudo što veliki broj ekipa želi potpisati ovog sjajnog krilnog centra. Ekipa koja ima najveće šanse za dovođenje Lovea su svakako Cleveland Cavaliersi.

Prema nekim izvorima, novinari iz Fox Sportsa su objavili da je Kevin Love podnio zahtjev za premještanje u Cleveland Cavalierse.

Latest Posts

NE PROPUSTITE