Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kevin Love ostaje u Minnesoti

Za oko 60 milijuna dolara, Kevin Love æe ostati u Timberwolvesima sljedeæe èetiri sezone.

Iako je prvo tražio ugovor na pet godina, Love se predomislio i zatražio da ugovor bude na maksimalno èetiri godine kako bi nakon tri godine mogao postati slobodan igraè. “Jesam li htio pet godina? Naravno”, rekao je Love. “To sam zaista želio, ali i ugovor na èetiri godine je odlièan. Sviða mi se smjer u kojem ova momèad ide. Sviða mi se što smo mladi, sviðaju mi se igraèi koje imamo, mislim da kucamo na vrata i da smo blizu pobjedi u mnogo utakmica.”

Love je mogao potpisati petogodišnji ugovor vrijedan 80 milijuna dolara, kakav je Russell Westbrook potpisao prošli tjedan, ali Minnesota nije bila spremna na taj potez. Prema novom kolektivnom ugovoru, momèad smije imati jednog igraèa kojemu æe dati petogodišnje maksimalno produljenje rookie ugovora. Zbog takvog stava momèadi, Love i njegov agent Jeff Schwartz su se odluèili na èetverogodišnji ugovor sa igraèevom opcijom za zadnju godinu.

“Bio sam spreman obavezati se na pet godina, ali oni se s time nisu slagali”, rekao je Love. “Drago mi je što je ovako ispalo.”

Ove sezone Love ima uèinak od 24,9 poena i 13,9 skokova po utakmici te je èetvrti strijelac i drugi skakaè lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE