Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kevin Love: Ostajem u Clevelandu

Mnogo je priča ispričano o planovima Kevina Lovea ovog ljeta kada ima mogućnost izlaska iz ugovora kako bi postao slobodan igrač. Igrač Clevelanda pak i dalje tvrdi kako će ostati suigrač LeBrona Jamesa i Kyriea Irvinga.

Love je prije odlaska u NBA igrao na sveučilištu UCLA i oduvijek je bio povezivan s dolaskom u svoj rodni grad – Los Angeles. Naravno, nakon utakmice Clevelanda i Lakersa koja je odigrana sinoć, novinari su dočekali priliku kako bi ispitali Lovea o povratku u Los Angeles. U svojoj izjavi je bio prilično jasan. Na pitanje novinara o tome hoće li Lakersi biti opcija ovog ljeta, te postoji li scenarij po kojemu bi mogao završiti u Lakersima, Love je odlučno odgovorio: „Ne. Ja sam Cleveland Cavalier.“

Stvari se u budućnosti mogu promijeniti, ali je sve izglednije kako Love neće napustit Cavalierse ovog ljeta. Cleveland je u nekoliko zadnjih utakmica pronašao svoju igru, igra u obrani je sve bolja i od zadnjih su 13 utakmica pobijedili u njih 12. Pobjednička momčad se ne napušta, a ako Cleveland dogura daleko u doigravanju, mogućnost njegovog odlaska iz Ohija se još više smanjuje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE