Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kevin Love otkrio razmirice između njega i Minnesote

Ponajbolji krilni centar današnjice Kevin Love otvoreno je progovorio o svojoj sitauciji u NBA klubu Minnesoti Timberwolves, u kojem ga se, kako sam tvrdi, ne poštuje dovoljno.

“Znate što mi je vlasnik kluba Glen Taylor rekao? Rekao je da me ne smatra All-Star igračem. To mi samo govori da klub ne poštuje dovoljno ono što za njega radim. No ono što mi najviše smeta su konstantne promijene u našem rosteru. Na početku svake sezone je toliko novih lica u svlačionici da više nisam siguran imali li klub neki dugoročni plan”, rekao je Love za Yahoo! Sports.

Dodao je Love još da namjerava uredno odraditi preostale dvije godine u ugovoru, a ako ne vidi pozitivne pomake, odnosno vjerojatno ako momčad niti jednom ne izbori doigravanje, Love će odbiti potpisati produženje ugovora i potražiti novu momčad.

Zvijezda Wolvesa prošle je sezone potpisala četverogodišnji ugovor s klubom vrijedan 62 milijuna dolara. Ove sezone je zbog ozljede šake odigrao samo 9 utakmica tijekom koji bilježi prosjeke od 21,2 poena i 14,2 skoka po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE