Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kevin Love propušta treću utakmicu

Cleveland Cavaliersi su ostali bez Kevina Lovea za treću ključnu utakmicu. Love nije uspješno prošao kroz protokol koji liga ima u slučaju potresa mozga.

Cavaliersi već gube 2:0 u finalu, a sada moraju igrati bez svog krilnog centra u trećoj utakmici zbog ozljede glave zadobivene u nedjeljnom porazu 110-77. Love zadobio ozljedu kada ga je u borbi za loptu laktom po zatiljku zahvatio Harrison Barnes u drugoj četvrtini.

Love je ostao na podu dok se još igralo oko njega. Nakon što je ustao, ostao je na terenu cijelu drugu četvrtinu i početak treće prije nego što je napustio utakmicu zbog vrtoglavice. Nakon nekoliko pregleda Love je morao ići po protokolu koju zahtijeva i nije se vraćao u utakmicu. Imao je samo pet poena, tri skoka za 21 minutu što je proveo na terenu. Putovao je s momčadi natrag u Cleveland, bez obzira na to što su imali dva dana odmora između utakmica nije prošao potrebne testove koje liga zahtijeva.

Love se mučio na oba djela terena u svom prvom finalu, a ovo nije idealni scenarij za očajne Cavse. On je i dalje prijetnja u napadu kada ga ide, a i također je dobar skakač i Cleveland će morati zamijeniti nekako njegovu produktivnost. Channing Frye će imati više minutu, a ove dvije utakmice jedva da je osjetio parketa zbog svoje neučinkovitosti, a možda šansu dobije Timofey Mozgov koji je inače igrao samo nebitne minute.

Latest Posts

NE PROPUSTITE