Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kevin Love: Suigrači i treneri me podržavaju

Kevin Love u prvom doigravanju u svojoj karijeri pruža nešto bolje igre nego u regularnoj sezoni u dresu Cleveland Cavaliersa. Nakon tri utakmice protiv Bostona, Cleveland vodi 3-0 i nadomak su plasmana u sljedeći krug playoffa. Love u seriji prosječno zabija 18.3 poena uz 9 skokova. Najbolju je utakmicu odigrao u Bostonu kada je zabio 23 poena, a pogodio je i neke važne trice (6/10).

Na konferenciji za novinare nakon te utakmice, o Loveu je progovorio i LeBron James.

„Puno ga se kritiziralo ove godine i ne znam zašto. Zapravo, znam“ , rekao je James. „Kada se oformi trojka u nekom klubu, uvijek postoji jedan igrač kojeg se više kritizira. Kada sam bio u Miamiju, to je bio Chris Bosh u jednom trenutku. Usprkos svemu, Kevin je ostao pozitivan. Uvijek sam vjerovao u njega.“

Love je nakon ove sezone slobodan igrač i puno se priča o tome hoće li ostati u Clevelandu ili će možda potražiti sreću u Los Angeles Lakersima, u kojem je gradu igrao na koledžu.

„Znam da mi suigrači i treneri čuvaju leđa. Organizacija me podržava. Večeras je bila jedna od večeri kada je moj broj bio prozvan i ja sam pogodio važne šuteve,“ rekao je Love nakon utakmice.

Samopouzdanje u momčadi je vrhuncu, a Cavalierse zanima samo naslov.

Ne zanima me što ljudi govore,“ priznaje James. „Znam kakav je Love igrač i natjecatelj i znam da uživa u tome što je član ove franšize i u ovom doigravanju. Sa svime što se događalo u proteklih osam mjeseci sezone, on je to iskoristio kao motivaciju. On je veliki igrač i ako želimo da momčad bude prava, Kevin mora biti Kevin kao što je bio večeras.“

Latest Posts

NE PROPUSTITE