Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kevin Martin pristao na ponudu Minnesote

Prošlogodišnji šuter Oklahoma City Thundera Kevin Martin ovoga je ljeta postao slobodan igrač te je odlučio da će karijeru nastaviti u Minnesota Timberwolvesima.

Pretpostavljalo se da Martin neće potpisati novi ugovor s Oklahomom te je bilo pitanje koja će ekipa biti najbrža i najkonkretnija u namjeri da ga potpiše. To su bili Timberwolvesi, koji su mu ponudili četverogodišnji ugovor vrijedan 28 milijuna dolara.

“Oduševljen sam. Još sam u svojim najboljim godinama. Ako sam morao naputiti Oklahomu, onda sam htio otići u ekipu gdje ću biti starter, što se i dogodilo”, izjavio je Martin nakon što se saznalo za njegov dogovor s Minnesotom.

U Oklahomi je trebao biti “zamjenski” James Harden, ali vrlo brzo je postalo jasno da on to ne može ispuniti. Odigrao je solidnu sezonu, s prosjekom od 14 poena po utakmici, uz 42% šuta za tri poena, ali ipak se očekivalo više od njega. Sada će biti zanimljivo vidjeti koga će Oklahoma dovesti, jer im nedostaje igrač s klupe koji može povući ekipu kada Kevin Durant i Russell Westbrook odmaraju na klupi.

Ovome možemo dodati i da su čelnici Timberwovlesa uspjeli produžiti suradnju s Chaseom Budingerom, koji će za sljedeće tri sezone zaraditi 16 milijuna dolara. Prošle sezone se nije naigrao zbog ozljede, nastupio je samo u 23 utakmice tijekom kojih je bilježio 9,4 poena i 3,1 skok po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE