Tuesday, September 27, 2022

ZADNJE OBJAVE

Kevin Ollie novi trener Oklahome?

Kevin Ollie, trener sveučilišta Connecticut i bivši NBA igrač, moguća je zamjena za Scotta Brooksa na klupi Oklahoma City Thundera. Naime nakon što Brooks nije uspio s Oklahomom ući u završni dio sezone playoff, počela su nagađanja kako je njegovo vrijeme na klupi Oklahome završeno, te se Ollie spominje kao njegov nasljednik. Brooks je sjeo na klupu Oklahome 2008. godine, kada je zamijenio tadašnjeg trenera P.J. Carlesima.

- Advertisement -

Ollie je kao igrač promijenio čak 12 NBA klubova, te je prije mirovine i početka trenerske karijere, odigrao 2009/2010 sezonu u dresu Oklahome City Thundera, tako da bi se vratio ponovno u klub, ali ovaj put kao trener. Ollie je nakon završetka karijere 2010. godine, prvo postao pomoćni trener u Connecticutu, tada dugogodišnjem glavnom treneru Jim Calhounu, da bih zatim krajem prosinca 2012. godine, zamijenio Calhouna i postao glavni trener UConn Huskiesa. Ollie je s UConnom osvojio NCAA naslov 2014. godine. Ollie je prošle godine produžio ugovor s UConnom na pet godina (2.8 milijuna dolara godišnje).

Izvori tvrde kako je GM Oklahoma City Thundera Sam Presti, već nekoliko puta posjetio UConn u posljednje vrijeme, te tako potvrdio špekulacije oko moguće zamjene trenera naredne sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE