Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Keyon Dooling se oprostio od Bostona i košarke

Bek Boston Celticsa Keyon Dooling odluèio je okonèati svoju košarkašku karijeru te su ga èelnici Bostona otpustili iz ekipe.

Nakon 12 godina igranja u NBA ligi, u dresovima Los Angeles Clippersa, Miami Heata, Orlando Magica, New Jersey Netsa, Milwaukee Bucksa i Boston Celticsa, Dooling se s 32 godine povlaèi iz aktivnog igranja košarke. Nije bio zvijezda, ali je u svojih 12 godina pokazao kako pripada najelitnijem košarkaškom natjecanju u svijetu, a od ugovora je tijekom tih 12 godina zaradio skoro 30 milijuna dolara.

“Keyon je odluèio oprostiti se od NBA lige nakon 12 godine”, izjavio je igraèev agent Kenge Stevenson. “Vrijeme je da se poène baviti drugim stvarima i da posveti više vremena svojoj obitelji. Nikada neæe zaboraviti Boston i svoje vrijeme prevedeno kao èlan Celticsa.”

Lijepe rijeèi uputio je i Danny Ainge, generalni menadžer Bostona: “Nedostajat æe nam njegov duh i energija, kako na terenu tako i izvan njega. Cijela obitelj Celticsa želi mu sve najbolje pri ulasku u novu fazu njegovog života.”

U karijeri je Dooling odigrao ukupno 721 utakmicu regularnog dijela sezone te 49 utakmica doigravanja, a bio je na prosjecima od 7 poena i 2,2 asistencije po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE