Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kidd: Dražen Petroviæ je bio košarkaška legenda

Unatoè svojih 38 godina Jason Kidd je i dalje iznimno cijenjen u krugovima NBA lige, a on svojom inteligentnom igrom vrlo dobro kormilari Dallasom koji je treæa momèad Zapadne konferencije.

U srijedu naveèer je Dallas gostovao u Los Angelesu, te je pobijedio Clipperse. Nakon utakmice je za CroatianSoccerReport.com, Kidd govorio o Draženu Petroviæu, nekadašnjem legendarnom hrvatskom košarkašu. Èinio je to Kidd uz birane rijeèi.

“Za mene je on košarkaška legenda. Bio je jedan od prvih Europljanina koji je došao ovdje u NBA ligu i bio je ogroman talent. Velika je nesreæa za sve što mu je automobilska nesreæa prerano prekinula život”, krenuo je Kidd i nastavio:

“Bio je momak koji je naporno radio i stvarno uživao u košarci. Baš ju je volio i svake noæi je davao sve od sebe. Koliko ga se cijeni govori èinjenica da u svlaèionici New Jerseya još uvijek visi njegov dres”, rekao je Kidd koji je u tom klubu igrao dosta dugo, od 2001. do 2008. godine.

“Velika je bila èast upoznati njegove roditelje”, završio je Kidd kojeg mnogi smatraju za jednog od najboljih organizatore igre svih vremena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE