Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kidd produžio ugovor s Bucksima

Milwaukee Bucksi su potpisali produženje ugovora s trenerom Jasonom Kiddom. Ostat će na poziciji glavnog trenera do 2019/20., objavili su iz Milwaukeeja.

U izjavi, suvlasnik Bucksa Wes Edens nazvao je Kidda „pravom osobom za ovaj posao“, i rekao je još kako misli da „nema bolje osobe koja će voditi ovu mladu i talentiranu momčad“.

Generalni menadžer John Hammond rekao je kako Kidd i njegovi pomoćnici „neumorno rade kako bi pomogli igračima da izrastu i razviju se i kako se veseli radu s ovim igračima koje će pokušati pretvoriti u momčad za naslov.“

Kidd je rekao kako cijeni potporu vlasnika momčadi koju su mu pokazali produženjem ugovora.

Imamo grupu trenera koja marljivo radi kako bi pomogla našim mladim igračima da razviju svoj puni potencijal. Još imamo posla ali smo predani cilju u izradi momčadi koja će se boriti za titule“, rekao je Kidd u izjavi.

Ulazi u zadnju godinu svog trogodišnjeg ugovora, koji je prvotno potpisao s Bucksima 2014. Ima omjer pobjeda i poraza 74-90 u prve dvije sezone, uključujući i sezonu s 41 pobjedom i ulaskom u doigravanje 2014-15. Bucksi su napravili jedan korak unatrag prošle sezone s omjerom 33-49, završili su zadnji u svojoj diviziji. Ali sjajna budućnost čeka Jabari Parkera, Giannisa Antetokounmpoa i Khrisa Middletona. Također imaju 10. izbor na ovogodišnjem draftu.

Kidd je trenirao i Brooklyn jednu sezonu, imali su omjer 44-38 i uspjeli su doći do doigravanja u sezoni 2013-14.

Prije nego što je postao trener, Kidd je igrao 19 godina u NBA ligi, uključujući 10 nastupa na All-Star utakmici i naslovu prvaka 2011. s Dallas Mavericksima. Kidd je također osvojio zlatne medalje sa Sjedinjenim Američkim Državama 2000. godine na Olimpijskim igrama u Sydneyu i Olimpijskim igrama u Pekingu.

Bucksi se planiraju preseliti u novu dvoranu 2018., tijekom druge godine novog Kiddovog trenerskog ugovora.

Latest Posts

NE PROPUSTITE