Friday, December 1, 2023

ZADNJE OBJAVE

Kidd: Spreman sam biti zamjena Deronu Williamsu

Ispadanjem branitelja naslova košarkaša Dallasa u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije NBA lige, 39-godišnji veteran Mavericksa Jason Kidd postao je slobodan igraè, no nema još namjeru okonèati karijeru.

Najbolji uèinak Kidd je ostvario upravo u zadnjoj utakmici kada je uz 16 poena, imao i osam asistencija te sedam skokova. Iako je sjajni razigravaè napunio 39, aktivno traži novu momèad.

“Mislim da æu se vrlo brzo negdje skrasiti”, izjavio je Kidd kojem kronièari zbivanja u NBA ligi predviðaju ili povratak u rodni Oakland i pristupanje Golden Stateu ili suradnju s Deronom Williamsom kojem bi bio zamjena i savjetnik. Deron je najbliži ostanku u Netsima koji æe od naredne sezone biti Brooklyn, a ne više New Jersey Netsi. Iako se spominje i moguænost da Williams pristupi Mavericksima.

“Èini mi se da bi varijanta s Deronom bila dobar izbor. Zašto ne? On nije loš izbor za takvu kombinaciju. Ako se tako nešto ostvari ne bih imao ništa protiv. Rekao sam nedavno Dirku da bi s njim išao i u rat i pokušao mu pomoæi još jednu sezonu. U Dallasu mi je bilo jako lijepo, ali u isto vrijeme svi znamo da je ovo posao. Vidjet æemo kako razmišljaju u vodstvu Mavericksa i krenuti od toga”, rekao je Kidd.

Latest Posts

NE PROPUSTITE