Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

King James ipak prevelik zalogaj za mladog Simmonsa

Ogled između Cleveland Cavaliersa i Philadelphia 76ersa privukao je mnogo pažnje. Ne toliko zbog samih ekipa, već zbog okršaja najboljeg igrača na svijetu LeBrona Jamesa i po mnogima najboljeg rookieja ove sezone Bena Simmonsa. Mnogi već Simmonsa vide kao LeBronovog nasljednika, no može li se rookie uspoređivati s najboljim igračem današnjice nakon samo 19 utakmica?

Odgovor je ne. King James je prvih devet poena svoje ekipe zabio baš preko mladog Australca, te odmah pokazao “tko je glavni”. James je poluvrijeme završio s 22 poena, a Ben s oskudnih šest. Iako je imao nekoliko lijepih poteza, Simmonsu je jednostavno njegov idol James bio prevelik zalogaj. No nije samo LeBron bio problem, 208 cm visoki playmaker vuče ozljedu zbog koje je propustio prošlu utakmicu protiv Magica iz Orlanda.

Cavaliersi su slavili rezultatom 113:91 te svome nizu od sedam pobjeda nadodali još jednu. King je utakmicu završio s 30 poena, 14 skokova i šest asistencija, a Simmons je skupio deset poena, osam skokova i dvije asistencije. Najbolji u redovima Phile bio je Joel Embiid s 30 poena i 11 skokova. Važno je napomenuti lošu igru Roberta CovingtonaJJ Redicka koji su kombinirano iz polja šutirali 5/27 , a iza linije za tri poena 1/13.

Latest Posts

NE PROPUSTITE