Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kingsi i Sixersi u lovu na Waitersa

Philadelphia Sixersi i Sacramento Kingsi pokazali su želju da u svoje redove dovedu beka Diona Waitersa.

Dion za par dana postaje zaštićeni slobodni igrač, te će svaku ponudu koju on dobije od drugih momčadi Oklahoma City Thunderi moći izjednačiti i zadržati ga.

Diona Waitersa su na draftu 2012. godine kao četvrti izbor izabrali Cleveland Cavsi. U Cavsima se zadržao dvije i pol sezone. U sezoni 2014/2015.  iz Clevelanda je u trostrukoj razmjeni završio u Oklahoma City Thunderima.

I Philadelphia i Sacramento imaju dovoljno prostora na salary capu da potpišu ovog beka šutera. Pitanje je kojoj momčadi bi bolje odgovarao. Sacramento na poziciji beka ima Bena McLemora i prije neki dan na draftu izabranog Malachija Richardsona. Philadelphia ima Nicka Stauskasa i prije neki dan na draftu izabranog Timotheja Luwawua.

Posve je sigurno da će Oklahoma pustiti Diona negdje drugdje pogotovo nakon što su u draft noći doveli iz Orlanda Victora Oladipa. Naredni dani će nam pokazati gdje će Dion nastaviti svoju NBA karijeru.

Ove sezone je u dresu Oklahome na 78 utakmica (15 startao) postizao prosječno 9,8 koševa, 2,6 skoka, 2 asistencije i 1 ukradenu loptu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE