Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kingsi ipak mijenjaju Cousinsa?

Nakon što su mjesecima demantirali glasine o razmjeni prve zvijezde, Sacramento Kingsi čini se ipak razmišljaju o razmjeni DeMarcusa Cousinsa. Čini se da se ipak nešto poremetilo u odnosu Cousinsa, ostatka ekipe te Vlade Divca, GM-a Kingsa.

«Želja Divca bila je pronaći trenera koji će biti kompatibilan s Cousinsom, ali čini se da je i Divcu dosta problematičnog centra te bi mogao ispitati tržište u potrazi za dobrom ponudom.», prenose lokalni mediji.

Nakon sukoba trenera Georga Karla i Divca, te kasnije Cousinsa i Karla, čini se da je puklo i u svlačionici Kingsa. Navodno, jedino Rajon Rondo razgovara s Cousinsom, a kruži priča da se nekoliko igrača javno žalilo upravi kluba na česte Cousinsove promjene raspoloženja te nedostatak poštovanja prema suigračima i trenerima, a posebno prema treneru Karlu.

DeMarcus Cousins je jedan od najboljih igrača lige. Nevjerojatan potencijal, koji je sposoban sam dobivati utakmice često je žrtva svojega temperamenta, koji ipak na kraju šteti ekipi što očito dovodi do općeg nezadovoljstva u Sacramentu.

Teško je ipak povjerovati da će Kingsi mijenjati svoju prvu zvijezdu. S tek 25 godina i sigurnim dvogodišnjim ugovorom, Kingsi su u mogućnosti da ne trebaju žuriti nigdje. Pitanje je tko može zainteresirati Divca dovoljno da se odrekne prve zvijezde. Možda Boston koji je u dobroj poziciji ovo ljeto. To bi bila zanimljiva priča.

Pitanje je kako će započeti nova era u Sacramentu, uz novi logo i novu dvoranu, navijači možda dobiju i novu prvu zvijezdu. Koliko je strpljenja ostalo upravi kluba i koliko je Cousins spreman na promjenu vidjet ćemo uskoro. Ovu zanimljivu, talentiranu i ipak pomalo neukrotivu i problematičnu franšizu očekuje zanimljivo razdoblje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE