Saturday, October 8, 2022

ZADNJE OBJAVE

Kingsi nadomak selidbe u Seattle

Nakon što je 2008. godine ostao bez SuperSonicsa, američki grad Seattle mogao bi ponovno dobiti NBA momčad.

- Advertisement -

Prema pisanju Adriana Wojnarowskog, novinara Yahoo Sportsa, Sacramento Kingsi bit će prodani kompaniji Hansen-Ballmer iz Seattlea.

“Obitelj Maloof blizu je dogovora da proda Sacramento Kingse Hansen-Ballmer grupi iz Seattlea. Cijena bi bilo oko 500 milijuna dolara, a momčad bi od sezone 2013/2014, te u naredne dvije, igrala u Key Areni u Seattleu, a potom bi se preselila u novosagrađenu Arenu. Maloofima bi ostao mali udio momčadi, ali ne bi imali praktički nikakvog glasa u donošenju odluka”, napisao je Wojnarowski na svom Twitter profilu.

Podsjetimo, Seattle je 2008. godine ostao bez SuperSonicsa, koji su preselili u Oklahomu i postali Thunder.

- Advertisement -

Glasine o prodaji Kingsa prisutne su već godinama, a samo se čekalo da se pronađe zainteresirani kupac koji je spreman platiti 500 milijuna dolara, koliko je obitelj Maloof tražila. Jučer su čelnici grada Virginia Beach odustali od pokušaja da kupe Kingse jer im je cijena bila previsoka, a već danas izgleda da je pronađen kupac. Konačni dogovor još nije postignut, ali čini se da je prodaja Kingsa bliže nego ikada i da samo sitnice dijele Sacramento od gubitka svoje NBA momčadi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE