Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kingsi ne žele razmjenu Fox – Irving

Glasinama nikad kraja. Kyrie Irving je već nekoliko dana na meti potencijalnih trade glasina. Najnovija koja nam dolazi s one strane Atlantskog oceana jeste da su Kingsi spremni ponuditi ovogodišnjeg petog picka drafta De`Aarona Foxa u zamjenu za Irvinga. Ta je glasina postala aktualna u nedjelju.

Prema riječima Sama Amicka, Kingsi su u zamjenu za Irvinga spremni ponuditi Foxa, centra Kostasa Koufosa i barem jedan izbor na draftu uz jednog igrača na rookie ugovoru. Irving je prošle sezone bilježio najbolje brojke u svojoj relativno kratkoj NBA karijeri. Postizao je 25,2 poena i 5,8 asistencija u prosjeku po utakmici. On ima ugovor još tri sezone s Cleveland Cavaliersima uz player opciju ljeta 2019. godine.

Ipak, neimenovani izvor s NBC Sports Californije govori da Kingsi ipak nisu željni za eventualnu razmjenu. Fox ima samo 19 godina i Kingsi žele im on bude playmaker u narednih desetak godina, tako da je i prema drugom neimenovanom izvoru svaka priča o razmjeni Fox-Irving lažna.

Do sada je postalo poznato koje su želje Irvinga. On želi u New York, San Antonio, Miami ili Minnesotu. No i druge momčadi bi mogle biti uključene u potencijalni trade Irvinga. Koje će to biti momčadi i gdje će Irving završiti ovog ljeta vidjet ćemo uskoro.

Latest Posts

NE PROPUSTITE