Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kingsi odbacuju mogućnost razmjene Cousinsa

Iako su se u američkim medijima pojavile špekulacije o tome kako će Boston u svoje redove pokušati dovesti DeMarcusa Cousinsa, iz Sacramenta odbacuju mogućnost kako bi se odrekli svojeg glavnog igrača. Pod vodstvom mladom centra, Kingsi se još nisu plasirali u doigravanje, ali uprava i trener George Karl su uvjereni kako će se sljedeće godine žestoko boriti za doigravanja na Zapadu.

Celticsi, izgleda, lagano ispituju teren kako bi doveli 24-godišnjeg centra i u ponudi koja bi išla u suprotnom smjeru bi mogli, između ostalog,  ponuditi nekoliko primamljivih izbora na draftu.

Cousins je ove sezone prosječno bilježio 24.1 poena uz 12.7 skokova po utakmici.

George Karl, trener Kingsa, je čak treći trener Kingsa u ovoj sezoni, a pod njegovom palicom su ostvarili omjer 11-19. Iako je Karl u travnju rekao kako ne postoji igrač kojeg nije moguće mijenjati, teško je očekivati kako bi se momčad iz Kalifornije odrekla popularnog Boogieja.

„Iznimno ga poštujem. Komuniciramo na dnevnoj bazi i do onda kada se potpuno ne nađemo, nastavljat ćemo razgovarati o tome što on želi i šta ja želim,“ rekao je Karl. Boogie ima ugovor do 2017-2018 godine i sve je zreliji na parketu i izvan njega, te iako bi ga mnoge momčadi željele vidjeti u svojim redovima, zasad od toga ne bi trebalo biti ništa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE