Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kingsi stavili igrače u izlog

Sacramento Kingsi na iznenađenje mnoge NBA populacije odradili su par dobrih poteza tijekom ovogodišnjeg free agencyja. Potpisali su dva provjerena igrača koji mogu doprinijeti momčadi instant.

Prvo su potpisali često podcijenjenog Arrona Afflaloa koji je potpisao na dvije godine te je novi trener Dave Joerger regrutirao Matta Barnesa koji je pružao odlične partije u sistemu Joergera u Grizzliesima. Matt je potpisao također na dvije godine. Kada još tome dodate DeMarcus Cousinsa zaista imate talenta na rosteru.

Pored svega toga Kingsi su na trade block stavili Rudy Gaya, Bena McLemora te grčkog centra Kostu Koufosa.

Najzvučnije ime svakako je Gay koji važi za provjerenog strijelca (17 poena prošle sezone) ali i velikog potrošača lopti, McLemore je prospekt koji igra poziciju beka s odličnim atletskim sposobnostima te dobrom obranom na perimetru. Dok centar Koufos je provjeren back-up centar koji bez problema kupi otpatke i reciklira u poene s pouzdanom pick&roll igrom.

Rješavanjem ovih igrača Kingsi će imati dosta slobodnog prostora na salary capu te im to omogućava potpisivanje novih imena. Zanimljivo će biti u glavom gradu Kalifornije sve do početka sezone kada ćemo vidjeti kako će se slagati lude glave Cousinsa i Barnesa te možda Vlade Divac potpiše još koju “cvjećku” pa možda bude prava zabava pratiti Kingse.

Latest Posts

NE PROPUSTITE