Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kingsi zainteresirani za Rubija

Minnesota Timberwolvesi napokon ulaze u sezonu s realnim očekivanjima za playoff. Karl-Anthony Towns, Andrew Wiggins i Zach LaVine trebali bi biti predvodnici nove generacije Vukova koja bi kroz koju godinu mogla otići do samog kraja.

Dio te momčadi je i jedan od najboljih asistenata lige Ricky Rubio, no kako prenose američki mediji, neće još dugo. Njegovo se ime konstantno povezuje s odlaskom iz Minnesote jer bi za njega Wolvesi mogli dobiti kvalitetna pojačanja, a i ove su godine na draftu izabrali talentiranog razigravača Krisa Dunna.

Prvi u redu navodno stoje Sacramento Kingsi koji nakon odlaska Rajona Ronda imaju velikih problema na toj poziciji. Osim problematičnog Darrena Collisona od kojeg se nikada ne zna što očekivati na terenu ali i izvan njega, tu je još ispodprosječni Garret Temple.

S njima dvojicom se Kingsi nemaju pravo nadati boljoj sezoni od prošlih 10 koje su završavali u travnju, ali pitanje je koga uopće mogu ponuditi. Kao najizglednija opcija se čini Rudy Gay uz neke dodatke u vidu pickova, ali veliko je pitanje želi li Tom Thibodeau takav kalibar igrača.

Latest Posts

NE PROPUSTITE