Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kirilenko danas igra protiv Lakersa?

Andrei Kirilenko, košarkaš Utah Jazza, propustio je uvodni dio doigravanja zbog ozljede mišiæa. Prema trenutnim informacijama još nije potvrðeno hoæe li Kirilenko nastupiti u današnjoj drugoj utakmici polufinalne konferencije na Istoku, protiv Lakersa.

Prije nekoliko dana Rus je izjavio da se nada kako bi mogao zaigrati u treæoj utakmici. No, neoèekivan brži porvak dao je naslutiti da bi krilni košarkaš mogao veæ danas pomoæi svojoj ekipi. Naime, Andrei je juèer uspješno odradio trening nakon povratka poslije ozljede. Amerièki mediji su zapisali da ukoliko danas ne nastupi njegov povratak nije upitan za treæu utakmicu pred domaæom publikom u Salt Lake Cityu.

Europski prvak iz 2007. godine ima probleme sa mišiæem na nozi još od ožujka. Ove je godine u prosjeku bilježio 11,9 poena i 4,6 skokova po susretu za 29 minuta provedenih na parketu.

Usprkos ozljedi Mehmeta Okura Jazzeri su u prvom krugu doigravanja iznenadili košarkaše Denvera i slavili sa 4:2. Najbolji igraè ekipe iz države mormona je bio Carlos Boozer. 206 centimetara visoki košarkaš je u prosjeku bilježio 22,5 poena i 13,3 skokova po susretu. U prvoj utakmici protiv Lakersa izgubili su rezultatom 104:99.

Latest Posts

NE PROPUSTITE