Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kirilenko doživio nokaut pri udarcu o parket (video)

Košarkaši moskovskog CSKA s pravom se od poèetka ove sezone oslovljavaju kao najbolja europska momèad. Potvrðuje to zasad taj sastav iz utakmice u utakmicu.

U Euroligi su nepobjedivi, zasad jedini s Barcelonom, a nedavno su slavili i na gostujuæem parketu, kod prvaka Europe Panathianikosa. No, pitanje je kako æe se stvari razvijati po njih iduæih dana, ili tjedana, buduæi da su im se u subotu ozlijedila dva najbolja igraèa – Andrej Kirilenko i Miloš Teodosiæ.

Gostovanje kod Krasnje Krilije, u sklopu domaæeg ruskog prvenstva, bilo je pogubno za tu dvojicu sjajnih igraèa. CSKA je pobijedio 88-73, ali je izgubio na zasad nepoznato vrijeme taj dvojac.

Teodosiæ, prvi organizator igre CSKA, ozlijedio je skoèni zglob, a fenomenalni Kirilenko je doslovno doživio nokaut kada je glavom direktno udario o parket. Prije toga je naletio na lakat suparnièkog igraèa i naknadno se doslovno stropoštao na parket.

Raskrvario je arkadu i slomio nos, te je uz pomoæ fizioterapeuta iznesen s parketa. Spomenuli smo da klub nije objavio koliko su teške ozljede ove dvojice košarkaša, a valja spomenuti da na utakmicu nije niti doputovao prvi centar kluba Nenad Krstiæ, kojeg je napala povišena temperatura.

Latest Posts

NE PROPUSTITE