Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kirilenko na trade blocku, Sixersi zainteresirani

Nekad strah i trepet svih napadača s krila, raznovrsni ruski veteran Andrej Kirilenko, odbrojava zadnje minute u momčadi Brooklyn Netsa, prema brojnim izvorima iz New Yorka. Usprkos činjenici da je fizički potpuno spreman, propustio je posljednje dvije utakmice Netsa zbog, prema klupskim izvorima, „osobnih razloga“. S obzirom na to da ga trener Lionel Hollins ignorira, Kirilenko želi što prije otići nekamo gdje će ga cijeniti, a to bi po američkim medijima mogli biti Sixersi iz Philadelphije.

Prema pisanju portala ESPN New York, Sixersi bi rado uzeli Kirilenka i njegovog ruskog sunarodnjaka Sergeja Karaseva, ali će vjerojatno inzistirati i na budućem izboru na draftu, što bi moglo pokvariti cijeli posao s obzirom na to da ih Brooklyn baš nema za razbacivanje (točnije, nema ih uopće; jedini izbor koji imaju je druga runda 2017. godine).

Iako bi Kirilenkova duljina i svestranost sjajno došla Sixersima na krilnoj poziciji, navodno Philadelphia želi uzeti njegovu plaću kako bi ga odmah otpustila. Kako će se ova priča završiti, vidjet ćemo uskoro. Jedna stvar je sigurna – Kirilenko će karijeru nastaviti što dalje od Brooklyna.

Latest Posts

NE PROPUSTITE