Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kladionica: Do kraja godine bonus oklade

Trenutno zaostajete previše bodove u mjeseènom poretku i želite izabrati drukèiju taktiku za moguæi preokret? Stop, nemojte tako razmišljati jer uredništvo NBA-Croatia.com donosi novost koja æe pružiti moguænost svima koji su lošije krenuli u ovom mjesecu da ulove našeg vjernog posjetitelja g. Celiæa koji je trenutno prvi sa 111 bodova.

Što to u prijevodu znaèi? Svi parovi od 28. prosinca do kraja godine æe imati vrijednost pet bodova, što znaèi da æe trenutno vodeæa petorka morati zadržati konstantu svog dobrog prognoziranja ishoda NBA utakmicy, jer u igri æe biti 34 oklade odnosno sveukupno æe biti moguæe osvojiti još 170 bodova u zadnja èetiri dana!

Svi koji još niste sudionik naše kladionice posjetite ovaj link, proèitajte pravila, napravite svoj raèun i krenite u prognoziranje ishoda NBA utakmica te igraèa koji æe postiæi više koševa. Neka pobjedi najbolji!

Nagrade:

Za kraj naravno moramo spomenuti i o kakvim nagradama je rijeè. Nakon svakog mjeseca pet najboljih prognozera æe raspodijeliti nagradni fond u iznosu od 150 eura i to prvo mjesto 50 eura, drugo 40, treæe 30, èetvrto 20 i peto 10 eura. Onaj koji æe dominirati tijekom cijele sezone te na kraju regularnog dijela imati najviše bodova bit æe nagraðen sa 100 eura na njegov Unibet raèun.

Svi koji još nemate otvoren Unibet raèun to napravite putem oglasa na našoj stranici!

Latest Posts

NE PROPUSTITE