Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Klay Thompson : I ja ću vjerojatno mrziti mlađe generacije

Svi, od Scottieja Pippena do Charlesa Barkleya, smatraju da je njihova košarkaška era bila mnogo bolja. Sve češće čujemo izjave koje idu otprilike ovako :“Eh djeco moja, u moje vrijeme nisi mogao igrati u ABA ligi bez 60 poena u prosjeku“. Što je najžalosnije, takve priče dolaze najčešće od umirovljenih košarkaša, koji ne mogu da prihvate sve te kvalitete Stepha Curryja.

To uopće ne brine Klaya Thompsona:

„Sva ta mržnja, čovječe… Iskreno, mislim da ću i ja sam mrziti mlađe generacije kada ostarim.  Mislim, moj otac upravo to i radi. Govori mi da smo previše slabi i nježni, ali ja mislim da je sve to prirodno.“

Thompsonov otac je Mychael Thompson, bivši prvi pick koji je osvojio prsten za vrijeme showtime Lakersa. Sada radi kao komentator u Los Angelesu. Ipak, možete primijetiti da je on vrlo ponosan otac.

Ipak, nije to nikakva nova pojava, sva ta mržnja starijih generacija prema novim. Čak i naše bake i djedovi često govore kako naše generacije ništa ne valjaju. Ah, te bake, što one znaju…

Vrlo je vjerojatno da ćemo čuti sve više takvih priča što više zalazimo u utakmice finala, no, na nama je da se zavalimo i pratimo duele dvije najbolje ekipe današnjice, s dva najbolja igrača današnjice.

Latest Posts

NE PROPUSTITE