Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Klay Thompson: Poklonili smo Cavsima pobjedu

U reprizi NBA finala na Božić, Golden State Warriorsi su bili blizu da ostvare bar malu osvetu protiv Cavaliersa. No, Cavsi to nisu dopustili i predvođeni Kyrie Irvingom i LeBronom Jamesom uspjeli su nadoknaditi zaostatak od četiri poena i pobijediti 109:108.

Nakon poraza, Klay Thompson je bio razočaran načinom na koji su se raspali Warriorsi pred kraj utakmice. Također je rekao novinarima da su oni svojom lošom igrom poklonili pobjedu Cavsima.

Ljuti smo čovječe“, rekao je Klay novinaru Mercury Newsa Anthonyju Slateru. „Način na koji smo izgubili utakmicu, mi smo je njima poklonili. Mislim, sami smo sebe uništili, znate ? Vodili smo 13 razlike u zadnjoj četvrtini, trebali smo biti samo solidni i ne gubiti loptu, pomagati jedni drugima u obrani kako bi pobijedili utakmicu. Umjesto toga mi smo bacali loptu na sve strane, ostavljali su šutere same i nismo igrali našu košarku, tako da je bolje da smo ljuti.“

Nije me briga što je Božićni dan, kad god izgubite utakmice, bilo koji dan i pritom ispustite vodstvo od 13 poena, naživcirat ćete se.

Ljutnja Klaya je razumljiva  i sve što on kaže je istina, jer su Warriorsi loše branili svoje vodstvo i imali su loš napad u zadnjoj četvrtini. Warriorsi su dopustili Cavsima da ih nadigraju u zadnjih 9:30 prije kraja 29:14. Cavsi su šutirali i 52,2% u zadnjoj četvrtini. Warriorsi su lako gubili loptu šest puta, što je na kraju završilo šutem Irvinga preko Thompsona za pobjedu.

Bez obzira na ovaj poraz, to je ionako samo jedna utakmica regularne sezone. S ovim porazom Golden State je i dalje na vrhu i imaju najbolji omjer u ligi. Ali rivalstvo između Cavsa i Warriorsa je sve intenzivnije iz utakmice u utakmicu. Pobjeda Cavsa u ovoj utakmici dokaz je da Cavsi sada imaju prednost u njihovim susretima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE