Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ključan čovjek ostaje u Torontu!

Tvorac ovogodišnjeg uspjeha Toronto Raptorsa Mashai Ujiri ostaje u Kanadi! GM Toronta danas je odradio press konferenciju na kojoj je objavio svoje planove za budućnost.

Podsjećamo, Ujiri je bio povezivan sa Washington Wizardsima, koji su navodno bili spremni ovog rođenog Nigerijca učiniti najviše plaćenim GM-om u povijesti NBA lige.

U DC-u su bili spremni Ujiriju ponuditi 10 milijuna dolara godišnje, a uz to dobio bi i parcijalno vlasništvo kluba. GM Rapotrsa današnjom konferencijom za medije demantirao je mogućnost odlaska te je izjavio sljedeće:

„Volim biti ovdje. Moja žena, moja obitelj.. svi vole biti ovdje, a to je jako bitno. Moja djeca su rođena u Kanadi, a ja želim i dalje pobjeđivati sa ovom momčadi… u mojoj glavi, ja sam tu.“, rekao je 48-godišnjak.

Njegov glavni zadatak ovog ljeta je osigurati ostanak MVP-a finala i jednog od najboljih igrača koji je ikada nosio dres Toronta, a riječ je naravno o Kawhiju Leonardu.

Rođeni Nigerijac rekao je kako je u ponedjeljak navečer razgovarao sa Leonardovim ujakom Denisom Robertsonom, koji je ujedno i njegov savjetnik:

„Pričekat ćemo ga koliko god bude trebalo. On je naš igrač, a ujedno je jedna od najvećih zvijezda lige i naše momčadi, tako da ćemo vidjeti kako će se situacija razvijati“

Prošlo ljeto Ujiri je napravio „ludi“ potez trejdavši tadašnju prvu zvijezdu momčadi DeMara DeRozana, kojeg je zajedno sa Jakobom Proetlom i budućim pickom prve runde drafta poslao u San Antonio, a u zamjenu je osim Kawhija dobio i Dannyja Greena.

Treba reći kako je ovaj ključni Raptor ove godine završio na četvrtom mjestu na godišnjem glasanju za GM-a godine, dok je titulu sa sobom odnio Jon Horst, GM Milwaukee Bucksa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE