Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Knicksi bez odgovora za Rosea, Denver srušio Clipperse

Bez pravog su odgovora na Derricka Rosea u èetvrtak u bili New York Knicksi. Najkorisniji košarkaš (MVP) prošle NBA sezone predvodio je Chicago do pobjede u Madison Square Gardenu (105:102).

    • Rekorderi dana

  • Koševi: Amar’e Stoudemire (34)
  • Asistencije: Derrick Rose (13)
  • Skokovi: David Lee (14)
  • Ukradene lopte: Mike Conley (4)
  • Blokade: DeAndre Jordan (5)

Završio je Rose utakmicu s 32 poena i 13 asistencija, a posebno je impresivan bio u posljednjoj èetvrtini u kojoj je ubacio 15 koševa. I ne samo to. Sa sedam je uzastopnih koševa unutar 79 sekundi odveo Bullse na 95:88 i i definitivno prelomio utakmicu.

Nije Knicksima u takvoj situaciji pomogao ni raspoloženi zvjezdani dvojac. Amar’e Stoudemire je ubacio 34 koša (najviše ove sezone) i uhvatio 11 lopti, ali je promašio i tricu kojom bi svojoj momèadi donio izjednaèenje 11 sekundi prije kraja. Carmelo Anthony je, pak, skupio 26 poena, ali samo èetiri u zadnjoj èetvrtini, a u posljednje 92 sekunde su mu blokirana dva šuta. Klupa Knicksa, kojima je ovo bio deseti poraz u 12 utakmica, donijela je momèadi samo šest poena.

Denver je uzvratio Los Angeles Clippersima za domaæi poraz od prije pet dana, u èetvrtak je slavio u Staples Centeru sa 112:91. Domaæi su dobili prvu èetvrtinu s 32-19, ali nakon toga je sve bilo u znaku gostiju iz Colorada. Zaustavili su Nuggetsi Blakea Griffina na samo 18 poena, a u treæoj ga je èetvrtini Timofej Mozgov prilijepio za parket prilikom još jednog pokušaja zakucavanja. Udario je 22-godišnji krilni centar glavom o pod, ali nastavio je utakmicu. Danilo Gallinari je s 21 košem (pet trica) bio prvo ime kod Denvera.

Atlanta je drugi put ove sezone poražena pred svojim navijaèima. Memphis je bez ikakvih poteškoæa nadigrao potpuno neraspoložene Hawkse (96:77) na kojima je serija od pet gostovanja oèito ostavila traga. Rudy Gay je s 21 košem predvodio Grizzliese, po 18 su dodali Tony Allen i O.J. Mayo.

Latest Posts

NE PROPUSTITE