Friday, July 1, 2022

ZADNJE OBJAVE

Knicksi će sada imati dovoljno cap prostora da dovedu Duranta i Irvinga?

Iako je odluka o tradeu Kristapsa Porzingisa u Dallas Maverickse iznenadila mnoge, postoji razlog za “ludilo” New York Knicksa.

- Advertisement -

Kao jedna od momčadi s najboljim koeficijentom za izbor 1. picka NBA drafta ove godine, Knicksi će ići što “dublje u rupu”. To bi im trebalo dati barem malo bolje šanse za “slijetanje” prvog picka u njihovo gnijezdo.

“Veliki plan” je potpisati i Kevina Duranta i Kyrie Irvinga s raspoloživim novcem, prema pisanju Franka Isole.

ESPN-ov Bobby Marks piše da će Knicksi imati 74,6 milijuna dolara “prostora” u budžetu. Porzingis je imao timsku opciju od 17,1 milijuna dolara. No, njegovim tradeom se to “briše” iz knjiga, a uspjeli su maknuti 18,1 milijuna dolara koje su “dugovali” Hardawayju, kao i 12,7 milijuna dolara Leeju. Zauzvrat, primili su ugovore DeAndrea Jordana i Wesa Matthewsa. I jednom i drugom na kraju sezone istječe ugovor. To ostavlja mnogo prostora za izgradnju respektabilnog tima.

- Advertisement -

Može se činiti malo vjerojatnim, ali ako Knicksi mogu iskoristiti taj prostor na capu kako bi osigurali Duranta i Irvinga (ili nekog drugog slobodnog agenta), sinoćnji trade u retrospektivi neće izgledati tako ludo.

Latest Posts

NE PROPUSTITE