Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Knicksi dočekuju Rocketse, Oklahoma kod Warriorsa

Večeras nas u NBA ligi očekuju samo dvije utakmice, ali obje će biti veoma zanimljive. Prvo će snage odmjeriti New York Knicksi i Houston Rocketsi, a nakon njih Golden State Warriorsi i Oklahoma City Thunderi.

New York Knicks (3-4) – Houston Rockets (5-4)  02.00

Nakon što su ih na domaćem parketu ponizili San Antonio Spursi, Knicksi su se na pobjedničke staze vratili na gostovanju kod Atlanta Hawksa. Premda prije početka susreta nisu glasili za favorita,na parketu su dokazali drukčije. U utakmicu su ušli odlično, te na poluvremenu imali lijepih deset koševa viška. U nastavku su se domaćini probudili, no New York je ipak došao do vrijedne pobjede. Carmelo Anthony je s 25 koševa bio najefikasniji, a dobra je pratnja bio Andrea Bargnani koji je upisao double-double učinak od 20 koševa i 11 skokova. Talijan vrlo dobro koristi izostanak Tysona Chandlera, te već nekoliko utakmica upisuje respektabilne brojke. Houston Rocketsi su sinoć poraženi kod Philadelphije nakon produžetka rezultatom 123:117. Za Houston nije zaigrao najbolji igrač James Harden, a za večeras je njegov nastup pod velikim upitnikom. Njegov izostanak najbolje je iskoristio Jeremy Lin koji je ubacio 34 koša i podijelio 12 asistencija.

Ukoliko James Harden ne nastupi, New York Knicksi će biti u velikoj prednosti i bliži pobjedi.

Golden State Warriors (5-3) – Oklahoma City Thunder (5-2)  04.30

Warriorsi su prošlu utakmicu kod kuće deklasirali Detroit Pistonse 113:95. Pobjednik je bio riješen već na poluvremenu, gdje je Golden State imao 21 koš prednosti. Do kraja utakmice prednost je rasla do najviših 29 razlike. Nitko se od igrača nije previše umorio, a Stephen Curry je s 25 koševa bio najefikasniji igrač Warriorsa. Večeras ih očekuje mnogo teži protivnik, no s obzirom kako igraju, ne trebaju se bojati nikoga. Oklahoma je sinoć poražena na gostovanju kod Los Angeles Clippersa 111:103. Iako su u utakmicu ušli u dobrom ritmu, te poveli s 14 koševa razlike, u nastavku su dosta pali. Clippersi su dobili drugi dio sa čak 17 koševa razlike. U porazu je najbolji bio Kevin Durant s 33 koša, dok je Russell Westbrook zabio 19 koševa uz vrlo lošu realizaciju. U utakmici je isključen Serge Ibaka, koji se zakačio s Mattom Barnesom, ali zasad nema informacija da li će im liga dodijeliti koju utakmicu “hlađenja”. Neće nastupiti niti Kendrick Perkins koji ima privatnih problema.

U ovoj run&gun utakmici prednost dajemo domaćoj momčadi koja nema nikakvih izostanaka u momčadi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE