Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Knicksi doveli Feltona i odustali od Fieldsa

Zanimljiv potez povukli su New York Knicksi koji su u razmjeni s Portlandom doveli Raymonda Feltona i tako najavili moguænost da ipak prepuste Jeremyja Lina Houstonu.

Felton je bio nezaštiæen slobodan igraè, ali Knicksi i Blazersi su dogovorili da Felton prvo potpiše ugovor s Portlandom, a zatim da ga odmah razmijene u New York zajedno s Kurtom Thomasom za Jareda Jeffriesa i Dana Gadzurica koji æe karijeru nastaviti u Portlandu.

Sezone 2010./2011. Felton je veæ igrao u Knicksima. Tada je u 54 utakmice prosjeèno postizao 17,1 poen i 9 asistencija po utakmici, što su mu najbolje brojke karijere, ali svejedno je pred kraj sezone mijenjan u Denver Nuggetse u razmjeni kojom su Knicksi doveli Carmela Anthonyja.

Detalji ugovora Feltona još nisu poznati, ali oèekuje se da potpiše trogodišnji ugovor vrijedan 10 milijuna dolara. Knicksi su veæ doveli Jasona Kidda, tako da je upitno hoæe li zadržati i Jeremyja Lina. Lin je prihvatio ponudu Houston Rocketsa od 25 milijuna dolara za sljedeæe tri sezone, a buduæi da je u statusu zaštiæenog slobodnog igraèa Knicksi mogu izjednaèiti tu ponudu i zadržati ga. No potpisivanjem Feltona postavlja se pitanje hoæe li izjednaèiti tu ponudu jer bi time imali višak igraèa na poziciji razigravaèa. Osim toga, ponuda Houstona je veoma bogata i možda su èelnici Knicksa odluèili da je ipak bolje pustiti Lina u Houston.

Knicksi su veæ pustili jednog zaštiæenog slobodnog igraèa, Landry Fields æe od sljedeæe sezone igrati za Toronto Raptorse. On je prihvatio ponudu Raptorsa od 18,7 milijuna dolara za sljedeæe tri sezone, a Knicksi su odluèili da neæe izjednaèiti tu ponudu te su ga pustili u Toronto.

Felton je prošlu sezonu odradio u Portlandu gdje je postizao 11,4 poena (najmanje u karijeri) i 6,5 asistencija po susretu, ali ipak se više oèekivalo od njega jer s 28 godina tek ulazi u najbolje košarkaške godine. Fields je pak odradio svoju drugu sezonu u NBA ligi, a brojke su mu nešto slabije od prve sezone. Prošle je godine bio na prosjecima od 8,8 poena i 4,2 skoka po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE