Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Knicksi i dalje u igri za doigravanje

Sinoæ je u NBA ligi odigrana samo jedan utakmica, Knicksi su u Madison Square Gardenu ugostili Bobcatse, te su na kraju slavili sa èetiri koša prednosti.

Nakon katastrofalnog starta  (1-9) Knicksi se  zajedno sa Bobcatsima i Bucksima bore za jedno od mjesta koje vodi u doigravanje Istoka. 44 sekundi prije kraja Gallinari je ubacio tricu i odveo svoju momèad na pet koševa prednosti, Chandler je bio siguran sa crte slobodnih bacanja u samoj završnici što je bilo dovoljno da Knicksi upišu 15. ovosezonsku pobjedu. Najzaslužniji za pobjedu Knicksa bili su Wilson Chandler sa 27 koševa, 7 skokova i 6 asistencija, te David Lee sa 22 koša i 7 skokova. Bobcatse je predvodio Stephen Jackson sa 26 koševa i 7 skokova. Knicksi su utakmicu završili sa izvrsnih 53,4% šuta iz igre, te su imali èak 18 izgubljenih lopti. Utakmicu je takoðer obilježio vrlo malen broj slobodnih bacanja, 10 gostiju i 8 domaæina.

Nakon utakmice Danilo Gallinari je izjavio: “Znali smo koliko nam je ova pobjeda bitna i jako smo zadovoljni konaènim ishodom.”

Rezultati:

New York Knicks – Charlotte Bobcats 97:93 (video)

Latest Posts

NE PROPUSTITE