Sunday, July 14, 2024

ZADNJE OBJAVE

Knicksi i Netsi će ugostiti All-Star vikend 2015. godine

New York City je od strane NBA lige izabran za domaćinstvo All-Star vikenda 2015. godine. Spektakl će se održati u dvorani New York Knicksa (Madison Square Garden) i Brooklyn Netsa (Barclays Center).

Legendarni Garden će dobiti najbitniji događaj vikenda, All-Star utakmicu, dok će u novom domu Brooklyn Netsa biti održane večeri petka i subote koje se sastoje od Skills Challengea, Slam Dunk Contesta, natjecanja u tricama i ostalih manifestacija.

Komesar lige David Stern i njegov pomoćnik Adam Silver ovu su vijest objavili jučer nakon dogovora s gradonačelnikom New Yorka Michaelom Bloombergom.

Zadnji puta kada je liga razdvojila događaje na dva mjesta je bilo 2010. godine kada se utakmica igrala na stadionu NFL momčadi Dallas Cowboysa, dok su se dva prijašnja dana održala u dvorani Dallas Mavericksa.

Zadnji puta se All-Star susret u Gardenu igrao 1998. godine kada je Michael Jordan osvojio MVP nagradu za najboljeg igrača utakmice.

Treba napomenuti da će Toronto vjerojatno ugostiti All-Star vikend 2016. godine, ali ta vijest još uvijek nije službeno potvrđena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE