Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Knicksi i Pacersi razgovarali o razmjeni igrača

Chris Copeland, bivši košarkaš Knicksa i sadašnja, u okrnjenoj momčadi Indiane, prva violina, ponovno je na meti kluba iz New Yorka sudeći po neimenovanom izvoru.

Nezadovoljni nesnalaženjem i neefikasnošću J.R. Smitha u novom sistemu Dereka Fishera, uz otprije poznate disciplinske prijestupe, uprava Knicksa uputila se u potragu za drugim rješenjima prilikom čega su pronašli ‘zajednički jezik’ s upravom Pacersa.

Copeland je 2013., nakon napuštanja Knicksa u kojima je imao solidnu minutažu i rolu s klupe (6. u izboru Rookiea godine) potpisao ističući dvogodišnji ugovor s timom iz Indiane vrijedan 6 milijuna dolara.

Što se Smitha tiče, može odlučiti hoće li odustati od 6,4 milijuna dolara za sezonu 2015-2016, a također može isprobati tržište 2016. godine kada se znatno povećava salary cap s obzirom na nove ugovore koje liga ima s TV kućama.

Ipak, očekuje se da Phil Jackson neće povlačiti nikakve poteze sve do 15. prosinca, budući da se od tog datuma free agenti i pickovi ovogodišnjeg drafta mogu razmjenjivati.

Latest Posts

NE PROPUSTITE