Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Knicksi i Rocketsi pregovaraju o blockbuster tradeu

Kad je završila prošla sezona Phil Jackson je želio zamijeniti negdje drugdje Carmela Anthonyja. Tu svoju želju je platio otkazom, ali izgleda da Knicksi i dalje žele Mela poslati negdje drugdje. Prije desetak dan je Anthony izjavio da neće aktivirati no-trade klauzulu samo u slučaju da ga pošalju u Houston Rocketse ili Cleveland Cavalierse. Jučer je do nas došla glasina da je Melo uvjeren da odlazi u Houston.

Danas nam je Adrian Wojnarowski na twitteru objavio da se uveliko radi na blockbuster tradeu u koju bi pored Rocketsa i Knicksa bile uključene još dvije zasad nepoznate momčadi. Rocketsi bi se u spomenutom tradeu odrekli Ryana Andersona kojeg Knicksi ne žele, te bi on završio u jednoj od dvije nepoznate momčadi.

Ako bi Melo došao u Houston, ponovno bi surađivao s trenerom Mikeom D`Anthonyjem koji ga je trenirao kad je Melo tek došao u Knickse. Tada njihova suradnja nije najbolje prošla, možda bi se Melo sada bolje uklopio u sistem trenera D`Anthonyja u kojoj ne bi bio prva opcija u napadu. Također, Anthonyju bi se ostvarila želja da igra u istoj momčadi sa svojim velikim prijateljem Chrisom Paulom koji je prije dvadesetak dana u tradeu završio u momčadi Rocketsa.

Hoće li nova Velika trojka James Harden, Chris Paul i Carmelo Anthony predstavljati dostojnog protivnika Golden State Warriorsima u borbi za vlast na Zapadu ali i u borbi za titulu prvaka ostaje nam vidjeti ako do toga zaista i dođe?

Latest Posts

NE PROPUSTITE